Kovács Gabriella sminkmester

A sminkelés

Ez jó a partnernek, jó az önbizalmunknak és jó a környezetünknek is. 

Mi, nők, nagyon sokat rohanunk és teszünk a családért, mindenki kényelméért. Úgy gondolom, hogy minden nőnek megjár az, hogy egy kicsit kényeztetve legyen. Kicsit a fodrásszal, kicsit a sminkessel, kicsit akár egy fotózással és visszajön az az önbizalom, ami az évek alatt megfakulva veti magát ránk.

Egy pár férjjel beszéltem, akik közül van, aki szerint ez nem lényeges, viszont vannak azok a férfiak – és szerintem ez a normális – akik azt mondják, hogy egy kicsi sminkre minden nőnek szüksége van. Tegye fel ezt a sminket minden nő magának vagy menjen el egy sminkmesterhez, a lényeg változatlan…biztos, hogy önbizalmat, magabiztosságot nyújt, nőiesebbnek érzi egy nő magát tőle. 

 

 

De az is tény, hogy más az, amikor otthon, mi magunknak készítjük el a sminkünket és teljesen más az, amikor tartós, minőségi termékekkel egy sminkes által kerül fel ránk, mert órák múlva is ugyanaz a kinézet tekint vissza ránk, mint amikor az elkészült. Ez egy olyan alkalom esetén, ahol állni kell a sarat, nem mindegy, hogy óránként szaladunk a mosdóba igazítani a sminkünket vagy teljes egészében részesei lehetünk az alkalomnak, mert a kinézetünkről tudjuk, hogy nem fakul. 

 

Ha Te is szeretnél részesülni ebben az érzésben és nem szeretnéd feszélyezve érezni magad, akkor jelentkezz be bátran Sminkes Gabi Art-hoz a www.sminkesgabi.hu oldalon vagy hívj a 06/30 562-6278-as telefonszámon! Ha van konkrét időpontod következő évre, akkor időben gondoskodj a lefoglalásáról, mert az időpontok fogyóban vannak!