Kovács Gabriella sminkmester

A férfi smink láthatatlan, mégis sokat ér

Bár tény és való, hogy a férfiak bőre sokkal később kezd ráncosodni, mivel több kollagént tartalmaz és vastagabb is, mint a nőké, néhány bőrprobléma őket sem kerüli el. Ilyen a zsíros arcbőr, vagy a szem alatt éktelenkedő sötét karikák. Pedig a férfiak is szeretnek jól kinézni a róluk készült fotókon. Egy diszkrét smink számukra is segítséget nyújt, így például az esküvői fotókon a vőlegények is a legjobb formájukat nyújthatják, komolyabb retusálás nélkül.

Ha egy férfinak megemlítem a smink szót, azonnal a látványos, kontúrokkal még hangsúlyosabbá tett női arcfestésre asszociál. Pedig a férfi smink korántsem olyan bonyolult, mint egy női, ellenben határozottan fiatalítja az arcot. A megfelelően kiválasztott, bőrbarát sminkszerekkel nemcsak a fáradt kinézetet kölcsönző, fekete karikákat tüntethetjük el a szem alól. Egy jó primerrel és alapozóval a T vonal zsíros csillogását is el tudjuk kendőzni órákon át. Ez pedig az esküvői fotókon igencsak előnyös dolog, hiszen egyrészt nem kell annyit dolgoznia a fotósnak a fényképeken. Másrészt pedig az önértékelésnek is jót tesz, ha az eredeti képeken is tökéletesen néz ki a vőlegény!

Ha esküvőre készültök, a menyasszony sminkje mellett a vőlegény megjelenését is tökéletesebbé tehetem. Elérhettek és bejelentkezhettek hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278 telefonszámon vagy írhattok a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találtok rám. Ha mellettem döntöttetek, hívjatok bátran! 

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.