Kovács Gabriella sminkmester

A 3D-s, a 6D-s és a 8D-s pillák…

Én, Sminkes Gabi Art, a napokban beszélgettem egy EvelinlasH műpilla építéssel foglalkozó hölggyel. Elmondta, hogy a  frissen feltett műpillát – ha nem tudja valaki – 24-48 órán belül nem érheti víz (azért, hogy rendesen megkössön).

DE!!! Utána szükséges takarítani, sőt kötelező takarítani, mert ellenkező esetben atkásodás alakul ki a szempillatőnél. A tisztítás hiányában a szempillatőben összegyűlik a por, az elhalt hámsejtek, smink használatával a szemhéjfesték. ⇒ Megjelennek az atkák. Erre pedig senki sem vágyik…

Az a szem nem sminkelhető, amin az atkák találhatóak! 

 

Atkásodás a szempillatőben

 

Tudni kell, hogy kapni lehet a szempilla takarítására sampont és micellás vizet is.  

Az a pilla van jól feltéve, amelyik a saját pilláddal együtt hullik ki. 2-3 hónapon belül teljesen új szempilla garnitúrát kapsz. smile

 

Ezért kedves Vendégeim! Ne féljetek attól hogy hozzám érkezve, az arc tisztításánál letisztítom a műpillátokat is, mert ezzel nem teszek kárt benne! 

Fogadjátok meg a jótanácsokat, hogy még sokáig élvezhessétek pillátok/műpillátok szépségét, problémák és kellemetlenségek nélkül! 

 

 

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, Sminkes Gabi Art -hoz, akkor hívj a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írj a www.sminkesgabi.hu weboldalon!