Kovács Gabriella sminkmester

5 tipp a tartós menyasszony sminkhez

Ugye te is arra vágysz, hogy azon a napon minden a legtökéletesebb legyen? Hogy te legyél a legszebb, téged irigyeljen mindenki a megjelenésed miatt? Hosszú hetekig jártad a kölcsönzőket, bújtad a neten a hirdetéseket, hogy megtaláld a legszebb menyasszony ruhát. De mi a helyzet a menyasszony sminkjével ?

A menyasszony smink fontosabb, mint elsőre hinnéd

Sokan hiszik azt, hogy részletkérdés, akár még ö maga vagy a barátnője is meg tudja csinálni. Ám sajnos ha hibázol a sminkben, akkor életed végéig nézheted és bánhatod a döntésedet. Ahány menyasszony annyi tipus és annyi megoldás szükséges ahhoz, hogy a nagynapon ragyógóan szép menyasszony legyél. Így aztán fontos megjegyezni, hogy a smink tartóssága egyénenként változó. Sokmindenen múlik a tökéletes végeredmény: a bőr típusa, az időjárás és a sminkelési technikák mind befolyásolhatják a smink tartósságát. Ám van 5 remek tanácsom mit és hogyan tegyél a tökéletes és tartós menyasszony sminkért .
Az +1. a legfontosabb! 🙂

  1. Alap a tökéletes bőr:

Alapos arcápolás: A bármilyen smink tartóssága nagyban függ a bőr hidratáltságától és ápoltságától. Esküvő előtt hetekkel kezdj el hidratáló krémeket, szérumokat és maszkokat használni.
És persze igyál rendszeresen és sok vizet!
Primer használata: A primer segít egyenletesíteni a bőr felszínét, kitölti a pórusokat és hosszabbítja a smink tartósságát. Válassz vízálló primert a maximális hatás érdekében.
Tartós alapozó: A menyasszonyi sminkhez elengedhetetlen egy tartós, vízálló alapozó. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő terméket, és ne feledkezz meg a púderezésről sem.

  1. Szemsmink:

Szemhéjpúder alapozó: A szemhéjpúder alapozó segít megakadályozni a szemhéjpúder elkenődését és fakulását.
Vízálló szemhéjpúder és szemceruza: A vízálló termékek ellenállnak a könnyeknek és az izzadságnak, így a smink frissen fog mutatni egész nap.
Szemhéjtus: A tusvonal kiemeli a tekintetet és drámaibbá teszi a sminket. Válassz vízálló tusvonalat, hogy ne maszatolódjon el.

  1. Ajaksmink:

Tartós rúzsok: A matt rúzsok hosszabb ideig tartanak, mint a krémes rúzsok. Válassz vízálló rúzst, hogy ne kelljen folyton frissítened.
Ajakkontúr ceruza: Az ajakkontúr ceruza megakadályozza a rúzs szétfolyását.
Rúzsfixáló: A rúzsfixáló extra tartósságot biztosít a rúzsoknak.

  1. Fixálás:

Sminkfixáló spray: A sminkfixáló spray segít fixálni a sminket és megakadályozza a fakulást és elkenődést.
Blotting papírok: A blotting papírok segítenek eltávolítani a felesleges zsírt a bőrről, így a smink tovább tart.

  1. Vigyázz a napra:

A napfény fakíthatja a sminket, ezért használj fényvédőt és kalapot a smink védelme érdekében. Az esküvő elötti napozással katcsolatosan itt olvashatod a cikkemet


Extra tipp:

A legegyszerűbb módja a tartós menyasszonyi smink elérésének, ha profi sminkest fogadsz. A sminkesek ismerik a trükköket és technikákat, hogy a smink tökéletesen mutasson a nagy napon. Érdekel az ajánlatom? Kattint lent!

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.