Kovács Gabriella sminkmester

2020-as sminktrend

A sminkek terén is, ugyanúgy, mint cipők, ruhák, táskák stb… világában is jellemző, hogy visszanyúlunk egy idő után a múltba, 10, 20, akár 30 évet is, és merítünk a régi kor divatjából. Úgy, ahogy a tavalyi év a 90′-es éveket hozta vissza nekünk, a 2020-as trend egy időutazásra hív minket, de most a jövőbe utazhatunk. Mi, sminkesek már pontosan tudjuk, hogy milyen őrületekre lehet számítani. Az alapot a 70′-es, 90′-es és a 2000-res évek adják. 

 

Lebegő vonal:

A szemöldökcsonk alatt meghúzott vékony árnyékvonal nem hétköznapi megjelenést kölcsönöz, mindamellett megnyitja a tekintetet. 

 

Csillogó tekintet flitterrel, glitterrel, amit csak akarsz:

Itt nincs olyan, hogy túl csillogó vagy túl sok. Egy jól kiválasztott glitter pont elegendő lehet a trendi megjelenéshez.

 

Ragyogó ajkak:

Minimális szín az ajkakon, amit egy ragyogó szájfény emel ki. Olyan üde, olyan friss hatást kelt, mintha épp egy tiszta vizű forrásból ittál volna. 

 

Ütős tusvonal:

Ha egy neonszínű tust választasz, akkor már nincs szükség szemhéjpúderre vagy szempillaspirálra sem, mert a tekintetedet önmagában kiemeli. Ez már valóban a jövőbe repíti a megjelenésünket. 

 

Babás pír az arcon: 

Ez a pír a szemsaroktól C vonalban ível az arc közepe felé. Egy leheletnyi pirosító, ami kellemes üde hatást kelt.

 

Arany minden mennyiségben: 

Akár szolidan vagy erősebb tónusként jelenik meg sminkedben, bizonyára vonzani fogja a tekinteteket. Bőrszíntől függetlenül bárki nyugodtan használhatja. 

 

Hódító piros ajkak:

Örök klasszikus. A pirosat viselni tudni kell! Mivel az ajkakon van a hangsúly, így a szem csupán csak egy lágy, fényes sminket kap.

 

A szemzugokba is neont!

Már másodjára tűnik fel a neon az idei trendben. Nemcsak tusvonalként hódít, de a szemzugban elhelyezve is üde hatást kelt. 

 

 

Kaleidoszkóp-hatás:

A színek végtelen variációban kombinálhatók. Élénk színek, árnyalatok finom egymásba olvadásával nem lesz elnehezült a tekintet. 

 

Neked melyik áll közel a szívedhez? … Válaszd azt, és tedd egyedivé megjelenésed! 

Ha szeretnéd (bármelyikre is essen a választásod), hogy azt én valósítsam meg neked, akkor megtalálod az elérhetőségemet az oldalon. Keress bátran!