Kovács Gabriella sminkmester

2020/2021-es menyasszonyi sminktrend

És ne feledkezzünk meg a személyiségről, ami mindenkinél egy kis pluszban hozzáadódik az összképhez. 

Az idei sminktrend is széles skálán mozog mind színek, mind stílus terén. Ha szeretnénk trendiek is lenni a “NAGY NAP”-on, akkor van bőven miből válogatnunk. 

Tartsatok velem és válogassatok kedvetek szerint!

 

Menyasszonyi smink a természetesség jegyében…

A menyasszonyi sminknek megvannak a meghatározó jegyei: legyen elegáns, harmonikus kinézetet tükrözzön, kerüljük a kihívó sminket (hacsak nem extrém az esküvő vagy a menyasszony stílusa) maradjunk inkább a barack, a rózsaszín és a bézs árnyalatoknál.

 

A modern megjelenés is trendi…

A természetesség mellett divatos lesz a színes füstös szem a vörös árnyalatú ajkakkal. Nem biztos, hogy ezt a stílust sokan választanátok, de a próbasmink pont erre való, hogy lásd, mi az, ami illik hozzád és a ruhádhoz, és mi az, ami nem. 

Ez az alkalom a próbálkozásra ad lehetőséget, ahol a Te elképzelésed és az Én véleményem találkozik egymással és közösen alakítjuk ki a végleges sminkedet. 

A tusvonal és a vörös ajkak kombinációja szintén hódít. Arra figyeljünk, hogy a szemhéjra ebben az estben egy visszafogott szemhéjpúdert használjunk, mert a tekintetet már így is vonzza a tusvonal és az intenzív rúzs. Nehogy az összkép már túl sok legyen.

 

Intenzív külső…

A menyasszony megjelenése a “NAGY NAP”-on semmiképpen sem hétköznapi, de ha ezt még érdekesebbé tesszük egy intenzív színnel, akkor bizonyára mindenkinek az emlékébe vésődik. A rúzsok közül nagyon divatos a lila, a bordó és a narancsos árnyalatok. Egy hozzá illő szemhéjpúderrel kiegészülve igazán elegáns külsőt kölcsönöz. 

 

Zárásképpen még megjegyezném, hogy a sminkes egy szép és ápolt bőrön tud igazán tökéletes sminket alkotni. Ezért ajánlott az esküvő napja előtt egy hónappal (hogy a bőr regenerálódni tudjon) egy kozmetikai tisztító és ápoló kezelés.