Kovács Gabriella sminkmester

Utóhidratálás

De mindenképpen felelősségemnek érzem, hogy elmondjam, hogy milyen utóhidratálást ajánlok, hogy bőröd a sminkleszedést követően visszanyerje eredeti állapotát.

Miután letisztítottátok az arcotokat, utána hidratáljátok vissza bőségesen, mert azért csak sminktermékről beszélünk, csak volt egy plusz réteg még a bőrödön, egy kicsit csak megviselte az arcbőrt, vissza kell táplálni a bőrt.

Általában, amit ajánlani szoktam, azok az E-vitaminos vagy kollagénes arckrémek, ill. utána lehet szemkörnyék-ápolót vagy ajakápolót is használni, hogy a bőr, a bőr textúrája visszanyerje normál PH értékét. Ezt semmiképpen ne hagyjátok ki, mert a bőröd meghálálja a gondoskodást és a törődést! 

Már várlak benneteket erre az évre! Gondoskodjatok időben a számotokra megfelelő időpont lefoglalásáról, az legyen esküvő vagy eljegyzés vagy bármilyen formátumú rendezvény, ahova sminkelés szükséges!

Elérhetőségeim: www.sminkesgabi.hu vagy a 06/30 562-6278

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.